HAARWERK AANSCHAFFENHaarwerk aanschaffen


Wij als 247Hair weten als geen ander hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Dagelijks komen er bij ons klanten over de vloer die tevreden bij ons de winkel uitlopen . Wij vinden het belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt en aan geeft wat zijn of haar wensen zijn.  

Indien het niet mogelijk is om onze winkel te bezoeken , wij bieden u ook de mogelijkheid om bij u lang te komen dit kan bij u thuis zijn maar ook in het zieken huis.


Als het voor u de eerste keer is dat u een haarwerk gaat dragen  is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Deze afspraak is vrijblijvend en gratis.  Dit kan al binnen 5 werkdagen. Wij nemen dan ruimschoots de tijd voor u . Doormiddel van een oriënterend gesprek en de mogelijkheid van het passen van haarwerken kunnen we ontdekken wat u het beste staat. Wij hebben verschillende modellen in onze winkel op voorraad.


Indien u kiest voor een haarwerk bij ons dan bieden wij u de mogelijkheid om deze te reserveren  voor minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken . De levertijd van een confectie haarwerk  is per direct  of 2 werkdagen en levertijd van maathaarwerk 12 weken.  Ook geven wij 6 maanden garantie op het haarwerk .


Nazorg vinden wij ontzettend belangrijk. Niets is vervelender dan dat u niet tevreden bent met uw haarwerk. Dit kan zijn dat het haarwerk niet goed zit of dat u nog informatie nodig heeft over het gebruik van u haarwerk. Wij staan altijd voor u klaar.