De Salon

Werken voor 247 Hair?

247 Hair is regelmatig op zoek naar talentvolle-, enthousiaste haarstylisten, neem contact met ons op voor meer informatie.

247 HAIR

Onze Diensten

Mensen met natuurlijk, relaxed of gekruld haar hebben speciale wensen voor hun haar. Afrohaar en extreem gekruld haar is van nature veel droger dan normaal haar. Wanneer het haar naturel is, kan droge haar leiden tot haar waar moeilijk mee om te gaan is. Dat komt omdat de natuurlijke vetten van de hoofdhuid niet goed wordt verspreden door de natuurlijke krullen van het haar. 

Verder lijdt gepermanent relaxt en gekruld haar ook door uitdroging, dat weer wordt veroorzaakt door de behandelingen aan het haar. Haar dat is gebraid of locd kan ook beschadigd raken door het toevoegen van haarextensies, dat meestal strak wordt aangebracht. Afrikaans en entisch haar hebben ook een neiging tot buigen in elke staatl, een simpele procedure als borstelen en kammen, kan het haar beschadigen of zelfs breken. Verder kan het lusteloos uitzien en dof uitstralen. Dit komt allemaal door bepaalde wave modellen of door chemicalien dat in het vreet. Verder kan door eigen oorzaak uw haar ook beschadigd raken. Zoals: door te heet fohnen, stylen en te vaak chemische behandelingen aan uw haar doen. Zoals verven. Zware olien, teveel gebruik van haarlak kan het haar daadwerkelijk een coating geven, waardoor het moeilijk te wassen is.

De merken waarmee we werken

PROYOU_01orofluido-colour

lp_majirel_logoLogokis

Alle producten die we gebruiken zijn binnenkort verkrijgbaar in onze webshop. Als u deze toch liever uit de winkel ophaalt kan dat natuurlijk ook.

Acties en Promoties

Hieronder vind je onze huidige acties en promoties. Voor de laatste acties kan je terecht op onze Facebook pagina.

Vergeet ons niet te liken!

Vooraf betalen = Korting halen

Koop een kortingspas, dan bespaart u geld.

Betaalt u 10 knipbeurten vooraf, dan krijgt u 10% korting.

Deze kortingspas is een jaar geldig.

Facebook acties

Acties en trends

Voor de laatste acties en de nieuwste trends wat betreft haar en stijl, ‘like’ onze Facebook pagina (zie helemaal onderaan)

CREATIVE. ARTISTIC. PASSIONATE.

Contact Opnemen

Gedempte Zuiderdiep 49

Groningen 9711 HB

Nederland

Telefoon: 050 3181660 of 06 2947 4550

Email: info@247hair.com

Maandag t/m vrijdag: 9:30 → 18:00 (Maandag vanaf 13:00 uur)

Zaterdag: 9:30 → 17:00

Zondag: Gesloten

Afspraak maken?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Je Bericht

BEZOEK ONZE SALON

IN HARTJE GRONINGEN.